NUORI OSAAJA 2023

Haminassa on noin 220 peruskoulun 9-luokkalaista, jotka ovat merkittävässä käännekohdassa elämässään: tulevaisuuden opiskelupaikkojen valinta, mahdolliset kesätyöt ja tuleva työelämään siirtyminen ovat asioita, jotka mietityttävät varmasti kaikkia.

Moni nuori ei ole ollut töissä eikä hakenut töitä kertaakaan. Osa on ollut kesätöissä jo, mutta työhakemuksen tekeminen voi olla haasteellista, eikä CV:n tekeminen ole helppoa kun kokemusta ei ole kertynyt. Me haluamme antaa nuorille parhaat mahdolliset eväät sekä työelämän aloitukseen että CV:n laatimiseen.

Erityisesti me haluamme antaa jokaiselle ikäryhmän nuorelle rohkeutta uskoa itseensä ja auttaa heitä löytää omat supervoimansa!


Projekti koostuu kahdesta osasta:

1. Vaikuttava online- koulutus, joka sisältää loppukokeen. Kokeen hyväksytysti suoritettuaan nuori saa myös kurssitodistuksen. Koulutus toteutetaan yhteistyössä myynnin ja markkinoinnin rautaisen ammattilaisen, "myyntikuiskaaja" Pasi Raution kanssa.

2. Seminaaripäivä, jossa nuoret pääsevät mm. tutustumaan kumppani/sponsoriyrityksiin ja hiomaan omaa cv:tään työpajassa.


Lue lisää Pasista täältä:

https://pasirautio.fi/

Vehkalahden koulun 9-luokkalaiset nuoret yrittäjät pääsivät testaamaan online-koulutuksen keväällä 2023, katso tästä heidän terveisensä!


Projekti toteutetaan yhteistyössä Haminan kaupungin ja paikallisten yritysten kanssa. Vehkalahden ja Pappilansalmen koulujen jokainen 9-luokkalainen suorittaa online-valmennusta parhaillaan.

Yhteistyökumppanimme projektissa:


Lisätietoja:

Kaisu Kaivola 040-8605328

kaisu.kaivola@jci.fi

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita